Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2010 14:20 - Spider-Man 4 е аут! Sony Рестартира Франчайза! (Updated)
Автор: spectacularspidey Категория: Други   
Прочетен: 2367 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2010 20:21


imageОк, нещата наистина станаха луди. Малко преди края на миналата година се появиха слухове, че Ан Хатауей ще играе ролята на Felicia Hardy в четвъртия филм за Spidey. Това беше отхвърлено. Малко след началото на тази година излезе новината, че студиото и режисьорът Sam Raimi имат несъгласия относно сценария и продукцията е спряна временно, докато не се реши проблема. Преди два дена актьорът John Malkovich потвърди, че ще играе злодея Vulture в Spider-Man 4 и че чака новия сценарий. Вчера обаче от Sony пуснаха следния прес релийз:

"Peter Parker отива на училище, когато следващия Spider-Man филм се появи в кината през лятото на 2012. Columbia Pictires и Marvel Studios работят върху филм по сценарий на James Vanderbilt, който се фокусира на тийнейджър, опитващ се да се справи с нормалните човешки проблеми и със своите невероятни супер-сили."

Още не знам какво да мисля за всичко това. Рестарт на филмите означава нови актьори, нов режисьор, нови костюми, нова история, всичко. По принцип е хубаво, че действието ще се развива в училище, защото Spider-Man започва именно там. Най-лошото в случая е, че сега чакането се удължава още повече.

Но кой ли ще играе Peter? Преди изборът беше труден, но сега е още по-труден, защото малко или много вече сме възприели Тоби Магуайър в ролята - той имаше някои слаби моменти и странни физиономии, но като цяло улови есенцията на Peter Parker, и то правилно. Проблем обаче е, че Тоби остарява, а Spidey действа най-добре като млад супер герой. Добър нов кандидат за ролята би бил Bret Harrison - който е гледал "Доживотна присъда", знае защо.

Но има много други висящи въпроси. Vulture ли остава злодея? Или ще видим по-добра (дано) версия на Гоблина? Или някой друг неизползван досега враг? MJ ли ще е любовната тръпка на Peter, или Gwen? Кой ще е режисьор? Информация се очаква в идните седмици.

Не ми остава нищо друго освен да кажа на Sam Raimi и екипът му една огромно БЛАГОДАРЯ за трите великолепни филма за Spidey - всеки със своите проблеми и силни страни. Той естествено няма как да прочете това, но няма значение. Sam, твоята Spider-Man трилогия ще се помни.

*Ъпдейт 15/01/2010 - Очевидно злодеят не е бил единствения проблем за Spider-Man 4. Sam Raimi се е опитвал да пробута история, която е просто смешна и глупава. Ето каква е била идеята на Raimi, според New York Magazine:

"Peter Parker къса с MJ, намира си ново момиче и се влюбва в него. Но Peter също така открива, че баща й е Vulture, в ролята Джон Малкович. Peter е разделен между любовта към новата си дама и нуждата да победи Vulture. И тъй като се води супер герой, той го прави, като даже убива злодея (!!!!). Това, естествено, не се харесва на новата му годеница и тя го зарязва. Обезверен и отчаян, Peter решава да зареже геройството и филм Номер 4 свършва с това как той захвърля маската си..."

Ако това е вярно, то тогава се радвам, че Sony са прекратили този проект. Първо на първо, този сюжет е някаква жалка смесица между Superman 2 и Spider-Man 2. Второ на второ, Peter никога, НИКОГА няма да убие когото и да било. И ако ще убива някого, защо пък да е Лешояда - още повече, след като знае как това ще нарани новата му любов? И какво стана с формулата "по два злодея на филм"?

*Ъпдейп 20/01/2010 - Amy Pascal от Sony Pictures, и Mat Tolmach, президент на Columbia Pictures, вече са избрали режисьор за новия филм: "В същината си, Spider-Man е малка човешка история за живота на тиинейджър, който попада в епичен супер-свят. Искахме някой, който да улови изумителното в света на Peter Parker, и да даде сърце и емоция на историята му. Вярваме, че Marc Webb е перфектен избор за това."

Stan Lee, ко-създател на Spider-Man, коментира: "Вълнувам се, че Sony са избрали човек с истинска визия и разбиране за образа."

Така че това е - режисьор на новият Spider-Man филм ще е Marc Webb.

*Ъпдейт 11/02/2010 - Новият филм за Spider-Man ще се появи по кината на 3-ти Юли 2012 година, обяви вчера Jeff Blakes от Sony Pictures Worldwide Marketing & Distribution. Следващото приключение на Spidey също така ще бъде снимано с 3D технология.

Очаквайте още ъпдейти....




Тагове:   Sony,   филм,   Marvel,   2012,   Spider-man,   sam raimi,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spectacularspidey
Категория: Забавление
Прочетен: 886750
Постинги: 190
Коментари: 558
Гласове: 100
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930