Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 00:49 - Новини от Marvel и DC
Автор: spectacularspidey Категория: Новини   
Прочетен: 5315 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.04.2010 00:50


Малко изоставам с графика, така че направо към темата...

MARVEL

/Spider-Man
Първата новина е, че ще през есента ще излезе нова игра със Spider-Man. Нарича се Shattered Dimensions и е разработвана от Beenox. Действието ще се развива в 4 различни вселени, като две от тях са разкрити засега - Amazing и Noir. Вижте трейлъра за повече детайли...

www.youtube.com/watch

Изглежда добре, нали? Графиката в Amazing вселената ми напомня на тази в Ultimate Spider-Man, само че по-детайлна, а атмосферата на Noir е като в Batman: Arkham Asylum. На този етап можем само да гадаем кои ще са другите две вселени, но съм сигурен, че една от тях ще бъде Spider-Man 2099.

За съжаление, това е поредната Spidey игра, която няма да излиза за Windows. Не мога да си обясня защо, след като Beenox са правили доста PC портове на предишни Marvel игри. Но така или иначе, очаквам с нетъпрение още информация относно Shattered Dimensions.

Официален сайт: www.spidermandimensions.marvel.com

-----------------------------------

imageВтората новина относно Spider-Man, която пак има и добра, и лоша страна, дойде преди няколко часа. Marvel Animation Age обяви, че Паяка ще се сдобие с нова анимация следващата година. Ultimate Spider-Man, както е името на сериала, ще бъде базиран на същата комиксова серия и ще дебютира през есента на 2011 по Disney XD. Eric Rollman от Marvel Animation добавя, че ще има гост появи от други супер герои на Marvel, най-вероятно X-Men, Daredevil, Dr. Strange и другите, появявали се в комикса.

Ок. Доброто в случая е, че Ultimate Spider-Man е наистина добра поредица. Диалогът е остроумен, Venom е представен много добре, като цяло е перфектна база за анимационен сериал.

Лошото е, че тази новина означава, че любимата ми анимация Spectacular Spider-Man най-вероятно е прекратена. Все още няма официална информация, но всичко клони в тази посока. Жалко, наистина, много жалко - който го е гледал, знае за какво говоря. Това беше истинския Spider-Man, така, както Stan Lee, Steve Ditko и Romita Sr. са го създали. За да бъда честен, очаквах това да стане, но сега, когато е краят е факт - много жалко. Marvel ми паднаха в очите.

Остава само да се надяваме, че новото шоу ще е на същото ниво като SSM...

/Captain America
imageГолямата новина от Marvel Studios - Chris Evans влиза в ролята на Капитан Америка в The First Avenger: Captain America. Филмът се очаква през юли 2011, а режисьор е John Johnston.

Действието в The First Avenger ще започне през Втората Световна Война, 1943, със създаването на Капитана, след което ще се пренесе в днешно време. Johnston също потвърди, че Red Skull ще е главния злодей, и че The Invaders ще бъдат интегрирани в сюжета. Е, 2011 година изглежда все по-добра.

Мисля, че Evans е излючително добър избор за Капитана. Той определено изглежда като Steve Rogers, а и вече има опит в комиксовите филми. Chris беше едно от малкото добри неща във Fantastic Four, участието му в The Losers (DC филм) и Street Kings доказват, че може да играе и сериозни роли. Пък и в ерата, когато Хийт Леджър изигра дефинитивния Joker, всичко е възможно. Така че имам големи очаквания от този филм и се надявам, че няма да бъда разочарован.


DC COMICS

/Batman
Не знам дали знаете, но на 10-ти март Кристофър Нолан потвърди, че работи над Batman 3. Според него това ще е последният филм за Прилепа (поне последния, режисиран от Нолан), като това ще му даде възможност да завърши историята на Брус Уейн по подобаващ начин. Той уточни, че злодеят няма да е Mr. Freeze.

Е, със своето реалистично представяне, малко злодеи се вписват в света на Нолан. Riddler (Гатанката) е очевиден избор, може би и Жената-Котка. Някои от моите фаворити обаче, например Clayface и Poison Ivy, нямат шанс за поява. 

-------------------------

imageBatman: Under The Red Hood, най-новият анимационен филм на DC Animated Original Movies, ще излезе на 27 юли тази година. Проектът е адаптация на историята в Batman #635-650, в която мистериозния Red Hood се появява в Готъм и започва да прецаква бизнеса на криминалния бос Black Mask. В последствие се оказва, че това е Jason Todd, вторият Robin, убит от Жокера в Batman #429.

Ненужно е да казвам, че нямам търпение да гледам този филм. Гласът на Батс ще бъде предоставен от Bruce Greenwood, Red Hood ще бъде "изигран" от Jensen Ackles, а като Joker ще се пробва John DiMaggio. Други образи, които ще имат роли са Black Mask, Nightwing и Ras Al Ghul. Добавянето на Ras е най-интригуващо, тъй като той не е в комиксовата история и вероятно ще бъде използван за по-смислено възкресение на Jason. Както казах, нямам търпение.



/Superman
imageГолямата новина от DC/Warner Bros. - ще има нов Superman филм! Ооо, дааа! Филмът се нарича The Man Of Steel и най-вероятно ще излезе през 2012. David Goyer работи по сценария, а познайте кой ще съблюдава продукцията... Крис Нолан! Заради успеха на неговия Батман франчайз, на Нолан му бил предоставен и Мъжът от Стомана. Не е ясно обаче дали Кристофър ще режисира проекта.

Всеки комикс фен ще ви каже, че Супермен не е имал добър игрален филм от близо 30 години. Последните филми с Christopher Reeve са нелепи (и то по лошия начин), а Superman Returns е изключително скучен и объркан проект. Някак си е странно, че най-добрата версия на образа е представена в анимационна форма (Superman: The Animated Series/Justice League), а филмовия терен нещата са блудкави. 

Затова се надявам The Man Of Steel най-накрая да ни даде правилния Супермен. Не съм сигурен дали реалистичния метод на Нолан ще върши работа тук, тъй като в Супс няма много реализъм - та той е от друга планета, за Бога! Също така историята не трябва да е мрачна - зряла, да, но потискащата атмосфера на The Dark Knight надали ще е от полза тук. Но вярвам, че Нолан и компания си разбират от работата и това е филмът, който очаквам най-много.

/Други
Green Lantern започна снимки през март. Очаква се това да е следващият космически епос, а дали е така, че разберем през юни 2011. В ролята на Hal Jordan е Ryan Reynolds, Mark Strong е Sinestro, а режисьор е Martin Campbell. 

Също така DC Comics и Warner обявиха, че ще издават поне по един комиксов филм всяко лято. Това технически означава, че най-накрая ще гледаме The Flash и Wonder Woman на голям екран. А кой знае, може би и Justice League?

 



Тагове:   новини,   Marvel,   batman,   superman,   Spider-man,   captain america,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spectacularspidey
Категория: Забавление
Прочетен: 886609
Постинги: 190
Коментари: 558
Гласове: 100
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930