Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 17:00 - Spidey & Batman Филмови Новини
Автор: spectacularspidey Категория: Новини   
Прочетен: 2403 Коментари: 0 Гласове:
1



imageПреди няколко дни Sony публикува първата официална снимка на Andrew Garfield като Spider-Man. Преди да си дам мнението, нека кажа, че новият костюм не е по-добър от стария. Все пак, костюмът във филмите на Raimi бе точно копие на комиксовия костюм. Няма начин да бъде надминат.

С това казано, новият костюм ми харесва. Като че ли е базиран върху костюма от мини-сериите Spider-Man: With Great Power. Изглежда ориентиран към бързи движения и маневри - или може би това е от тялото на Garfield, който не е толкова напомпан, колкото Tobey Maguire беше в костюма. Промените са достатъчно, че героят да се разпознава като Spider-Man, но в същото време зрителите да знаят, че това е нов Spider-Man.

Две неща обаче ме озадачават. Първо, спираловидно-завършващите ръкавици май са ненужна промяна. Дано във филма има някакво обяснение за това. Второ, текстурите по червената материя не образуват паяжини. Защо? Това несъмнено ще ядоса по-фанатизираните почитатели на Паяка.

Естествено, този костюм може да се окаже костюмът, с който Peter отива на кеч-шоуто, демек ранен вариант на истинският костюм. Чакам следващи фотоси или трейлър.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
imageimageГолеми новини и от лагера на DC/Warner - злодеите (или поне един от тях) за третия Бат-филм на Нолан, The Dark Knight Rises, са разкрити. Tom Hardy (Inception) влиза в ролята на Bane, а Anne Hathaway (The Devil Wears Prada) ще бъде Selina Kyle (по-известна като Catwoman).

Ок, това ме изненада. Моите предпочитания за злодеите в третата част са Black Mask и Deadshot. Това би продължило криминалния елемент, установен в предишните филми. Но имаме, каквото имаме. Вярвам, че Нолан ще създаде една точна с комикса версия на Bane, защото оня тъп гигант в Batman & Robin (1997) няма нищо общо. Колкото до Selina, тук нямам мнение. Актрисата е добра, но никога не съм бил фен на Catwoman, така че както и да я интегрират в сюжета, няма да е проблем за мен.

2012 се очертава най-голямата година за комиксовите филми. След The Dark Knight Rises и Spider-Man, най-очакваното събитие е филмът The Avengers, който ще събере Iron Man, Captain America, Thor и Hulk в най-важният и зрелищен филм на Marvel.





Тагове:   новини,   Marvel,   2012,   филми,   batman,   DC,   Spider-man,   Батман,   Спайдър-мен,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spectacularspidey
Категория: Забавление
Прочетен: 882710
Постинги: 190
Коментари: 558
Гласове: 100
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031